0621/3500-350

Kaszap Kft Nagykőrös

Új termékkel bővítettük árukészletünket!

Vigyázzon gyermeke biztonságára saját kertjében is!

Helyezzen eséscsillapító gumiburkolatot saját játszóteréhez, a medence alá, vagy akár mosógépe alá, a sérülések elkerülése érdekében. Iskoláknak, óvodáknak is nagyszerű lehetőség, hiszen nagyobb mennyiségben is rendelhető. Termékeink a magyarországi KERMI által kibocsájtott műbizonylattal rendelkeznek.

A Kaszap Kft. által forgalmazott esésvédő, ütéscsillapító, játszótéri gumilap és térlap újrahasznosított gumiabroncsok őrleményéből és morzsalékából, poliuretán kötőanyag és ipari színezék hozzáadásával, présszerszámokban, hőkezeléssel készül. Az alkalmazási területtől függően különböző anyagszerkezetben, vastagságban és színkombinációban gyártjuk, a piac igényeihez alkalmazkodva.

Esésvédő, ütéscsillapító gumiburkolataink megfelelnek a hatályos játszótéri EU szabványnak (MSZ EN 1176, 1777), alkalmazhatók minden játszótéri felület burkolására, ahol a kihelyezett játszóterek kritikus esésmagassága (HIC érték) megköveteli az ütéscsillapítást. Termékeink 50 X 50 cm-es és 100 X 100 cm-es méretben kaphatóak, a felhasználás minőségi igényeihez alkalmazkodó vastagságban és réteg kialakítással.

Mintadarabjainkat megtekintheti személyesen, telephelyeinken, ahol szakmai tanácsokkal is állunk szíves rendelkezésére.

© 2017 Kaszap Kft. - Designed by ANT marketing&design