Cím: 2750 Nagykőrös, Csongrádi út 19 |

Wienerberger képzés a Kaszap Tüzépen!

Egy fantasztikus Wienerberger képzésnek adott otthont a Kaszap Tüzép! Tíz kiváló partnerünkkel együtt megismerkedhettünk a forradalmian új X-term síkracsiszolt téglával, amelynek falazása ragasztóhabbal valósul meg. Ez a technológia számos előnnyel jár, amelyeket mindenképpen ki szeretnénk emelni.

A rapid falazás rendkívül időhatékony. A hagyományos téglafalazáshoz képest sokkal gyorsabb eredményt érhetünk el. Az alkalmazott ragasztóhab segítségével a téglák egyszerűen és gyorsan rögzíthetők, így jelentősen lerövidül a falazási idő. Ez különösen előnyös nagyobb építkezéseknél, ahol az időkritikus határidők betartása kiemelkedő fontosságú.

Az időmegtakarításon túl a rapid falazás jelentős költségmegtakarítást is eredményezhet. A gyorsabb munkavégzés miatt csökkenthetők a munkaerő- és időköltségek, ami kedvező hatással van a projekt teljes költségvetésére. Emellett a ragasztóhab, vagy vékonyhabaracs használata lehetővé teszi a jóval kevesebb ivóvíz felhasználását, ami további anyagi megtakarítást eredményez.

Az X-term síkracsiszolt téglával történő rapid falazás környezetbarát megoldás is. Az alkalmazott ragasztóhab jelentős mennyiségű cementet takarít meg, ami a téglák rögzítéséhez szükséges lenne a hagyományos falazás esetén. Ezáltal csökken a környezetre gyakorolt terhelés és a CO2-kibocsátás. A fenntartható építészet egyre fontosabbá válik, és ez a technológia segíti a környezettudatos megoldások elterjedését.

Összességében tehát a rapid falazás rendkívül előnyös választás a Wienerberger X-term síkracsiszolt téglájával és ragasztóhabbal. Időt, pénzt és környezetet takarít meg, ami mindenki számára kedvező eredményeket eredményez.

Ha többet szeretne megtudni, akkor kérje kollégánk segítségét az alábbi gombra kattintva:

SZÁLLÍTÁS

Súlytól távolságtól függően, kalkulátor alapján!

VISSZAVÉTELI GARANCIA

14 napos pénzvisszafizetési garancia

EGYEDI ÁRAK

Projekt árképzési lehetőség

100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS

SimplePay / MasterCard / Visa

© Kaszap Tüzép 2022 Minden jog fenntartva